· 

Wethouders te gast bij Radio Sport op Voorne Putten.

Wethouders Peter Schop (Hellevoetsluis), Bert van Ravenhorst (Brielle) en Martijn Hamerslag (Nissewaard) waren zaterdagmiddag voor de derde keer te gast in de radio Sport op Voorne Putten uitzending. Wethouder Joriena de Jongh (Westvoorne) was helaas deze dag verhinderd.

 

In de allereerste uitzending van het radioprogramma (4 januari 2020) waren alle vier de wethouders in de uitzending om hun plannen op sportgebied te ontvouwen. Ze kwamen 4 april nog een keer terug om de luisteraars te informeren over de corona uitbraak en te vertellen wat de gemeentes deden om de sportverenigingen te ondersteunen. Zaterdag 27 juni werd met drie van de vier wethouders terug gekeken op de enerverende laatste zes maanden, vooruit gekeken op de korte en langere termijn en de bewondering uitgesproken over de creativiteit, daadkracht en samenwerking van en bij verenigingen. De drie wethouders spraken afzonderlijk van elkaar het vertrouwen uit in de verenigingen en medeburgers dat zij, zodra na de zomerperiode de competities weer van start gaan, de coronamaatregelen zullen naleven en handhaven. Indien dat laatste niet lukt, zal de gemeente klaar staan om de helpende hand te bieden.

 

De drie wethouders kwamen telkens graag naar de studio om hun medewerking te verlenen. Zeker nu in coronatijd waarin ze minder zichtbaar zijn als gebruikelijk. En de redactie van Radio Sport op Voorne Putten is de vier wethouders dankbaar voor hun medewerking.

 

Foto's: door Timothy.