· 

Oefencampagne vv Nieuwenhoorn.

Voetbalvereniging Nieuwenhoorn maakte het programma bekend van het eerste elftal. 

 

Op zaterdag 1 augustus om half 11 vangt de eerste training na de korte zomerstop aan. Een week later (zaterdag 8 augustus) volgt er een 2e volledige trainingsdag afgersloten met een BBQ. 

 

Op dinsdag 11 Augustus volgt de eerste serieuze oefenwedstrijd als de Rood Gele brigade van Rozenburg op bezoek komt. De Formatie van Peter-Marcel Nauta zal dit seizoen uitkomen in de 2e klasse. 

 

Zaterdag 15 augustus is Sparta AV, dat naast promotie naar de eerste klasse greep, waardoor er nu zowel in de 1e als 2e klasse een oneven aantal ploegen uit West 2 moeten worden ingedeeld (?), tegenstander in een wedstrijd aan de Rijksstraatweg. Op dinsdagavond 18 augustus speelt Nieuwenhoorn het in ere herstelde Zilveren Hoorn toernooi. Deelnemers deze editie zijn hoofdklasser Poortugaal, Brielle en DCV. Op de openingsavond speelt Nieuwenhoorn tegen DCV en Brielle tegen Poortugaal. Zaterdag 22 augustus volgt de 2e en beslissende ronde van de Zilveren Hoorn, als Nieuwenhoorn het opneemt tegen Poortugaal en DCV en Brielle de degens kruisen.

 

Dinsdag 1 september speelt Nieuwenhoorn een vriendschappelijke uitwedstrijd bij vv Spijkenisse. Aanvang 20.00 uur. Een week later (8 september) reist de selectie af naar 's Gravenzande voor een wedstrijd tegen de plaatselijke voetbalvereniging. Ook dan is de aftrap om 20.00 uur. 

 

Onder voorbehoud van veranderingen rondom Corona staan ook de bekerwedstrijden voor de competitiestart nog gepland, maar dat kan nog wijzigen. Poule-indelingen zijn nog niet bekend. De volgende data staan gereserveerd: 29 augustus en 5 september. 

 

Voorlopig is de competitiestart voorzien op 19 september, Laten we hopen dat de versoepelde maatregelen dat niet in de weg gaat staan.

 

Tussen de wedstrijden door wordt er op dinsdag en donderdag getraind. Ook dan is het aanvangstijdstip 20.00 uur.