· 

Voorbereidingsschema vv Hellevoetsluis.

Nu ook het groene licht gegeven is voor het spelen van oefenwedstrijden heeft ook vv Hellevoetsluis een voorbereidingsschema bekend gemaakt.

 

Ook de nieuwe oefenmeester Paul Bestebreur zal, na de kennismaking met zijn selectie (donderdag 2 juli), na 2 weken training en een korte tussenpauze, vanaf 1 augustus zijn manschappen proberen klaar te stomen voor de nieuwe competitie. 

 

De eerste volledige trainingsweek zal er drie maal getraind worden. De eerste oefenwedstrijd zal op 8 augustus plaatsvinden tegen het vv Nootdorp onder leiding van Marco Jalink.  

 

Na opnieuw 2 trainingen, op dinsdag en donderdag, speelt men op vrijdag 14 augustus tegen de zondagafdeling van vv Hillegersberg. 

 

Drie trainingen later volgt op zaterdag 22 augustus de 2e editie van het Gouden Eeuw toernooi. De overige deelnemers zijn deze editie: FC Vlotbrug, OVV, OHVV, Zwartewaal, Vierpolders, Rockanje en GHVV'13. Het toernooi zal in elk geval een nieuwe winnaar kennen, aangezien titelhouder Brielle verkozen heeft om deel te nemen aan het Zilveren Hoorn Toernooi dat eveneens op de 22e augustus gespeeld wordt.

 

Op dinsdag 25 augustus oefent Hellevoetsluis opnieuw thuis tegen Zuidland.

 

Na de eerste bekerwedstrijd die voorzien is op 29 augustus, gaat de ploeg op dinsdag 1 september voor een uitwedstrijd op bezoek bij vv Berkel.

 

Op dinsdag 8 september, tussen de 2e en 3e bekerwedstrijd in volgt er nog een oefenduel in Oostvoorne tegen OVV. Na de 3e bekerwedstrijd volgen er weer 2 trainingen en dan hoopt de selectie fit en gereed te zijn voor de competitie.