· 

Nieuwenhoorns Vriendenteam zoekt nóg meer Vrienden!!

Deze donderdagavond was de eerste kennismaking met het nieuw op te richten v.v. Nieuwenhoorn 5.⚽️ Dit vriendenteam is voornemens om op zaterdag te gaan voetballen en dit team bestaat uit spelers met variërende leeftijden.🧑👨‍🦳👨‍🦲👨‍🦰🧔 Dus voel je niet te oud of te jong!

 

De een heeft nog nooit gevoetbald, de ander heeft ervaring uit een verleden en de ander voetbalt nog. Met andere woorden; het Vriendenteam ziet wel hoe het gaat lopen aankomend seizoen. Als ze maar lol hebben, respect tonen naar elkaar, de tegenstander en de scheidsrechter en na afloop kunnen we gezellig een biertje (mag ook een frisje zijn) drinken.

 

Het team gaat niet op een hoog niveau gaan voetballen. Dus vraagt het zich af wie zich zou willen aansluiten in dit team. Als voorkeur voetballen ze in de middag. Dan kan de nieuwe Vriend in de ochtend met de eigen kinderen mee naar zijn of haar sport. Ook zijn er voetbal-vrienden in dit team die continue-diensten hebben en daardoor er niet altijd kunnen zijn. Sander Rietveld: "Laat het je niet tegenhouden. Heb je tijd, zin, wil je weten of je het balletje nog kan raken?? Ben je enthousiast geworden, of wil je een keertje mee trainen....? Neem dan even contact op met v.v. Nieuwenhoorn en wellicht tot snel!"

 

Groetjes Nieuwenhoorn 5.