· 

Battle @gainst corona gewonnen door Luuk Dek.

Sportschool-Fitnesscentrum Richard Bijl @ Chita Gross organiseerde een Battle @gainst coronawedstrijd. Thuisfilmpjes met de MEESTE LIKES op de Facebookpagina van de sportschool/Fitnesscentrum winnen de contest.

 

Deze wedstrijd vond plaats van april tot 30 juni j.l. De periode dat de sportschool gesloten was vanwege de Corona. De 1e prijs is gewonnen door Luuk Dek. Hij ontvangt 3 maanden gratis en onbeperkt sporten + een maand gratis sporten voor een vriend of familielid die nog geen lid is.

 

De 2e prijs is voor Inge Boer. Zij wint een knipkaart voor 11 consumpties in het sportcafé + een maand gratis sporten voor een vriend of familielid die nog geen lid is.

 

Voor het winnende filmpje verwijzen wij u naar de Facebookpagina van de sportschool.