· 

Selectie SV Simonshaven sluit seizoen op gepaste wijze af,

Zaterdag 4 juli was de afsluiting van het seizoen voor de selectie van SV Simonshaven.

Na elkaar een lange tijd niet meer gezien te hebben vanwege COVID-19, was iedereen blij dat het gisteren weer mogelijk was.
De voorzitter opende de dag met een kleine toespraak, waarna hij Johan van Es naar voren riep. Johan zal namelijk stoppen bij de selectie en hij werd bedankt voor alle jaren en heeft van de club nog een cadeau gekregen. Ook onze hoofdtrainer, Peter Hoek, had nog een paar mooie woorden voor Johan en een leuk cadeau, namelijk een 3D display van Johan afkomstig uit FC Worst! Verder werd ook het nieuwe shirt voor aankomend seizoen gepresenteerd met onze nieuwe hoofdsponsor Europoort Construction en Team Selection.


Peter en de staf zijn hierna verder gegaan met de presentatie van het afgelopen seizoen. Er is een mooie compilatie gemaakt van alle wedstrijden en van het kamp (de link volgt onderaan het bericht). Hierna zijn ook de statistieken van het seizoen voorbij gekomen en werd bekend dat de Robey beste speler Simonshaven seizoen 2019/2020 niemand anders dan Kenzie Bresser is geworden! Ook hij heeft een mooi beeldje van FC Worst ontvangen en een bon van onze sponsor Hans de Vries van Robey.


Na de presentatie werd de BBQ aangezet en was het weer ouderwets gezellig op de club. Het bestuur bedankt alle aanwezigen en hoopt dat de sfeer aankomend seizoen net zo goed zal zijn!

 

Link naar de presentatie van het afgelopen seizoen, opent u hier.

Foto's zijn gemaakt door SV Simonshaven.