· 

Wil jij keepen bij de Meiden van Nieuwenhoorn?

Dat de vrouwen en meidenafdeling van v.v. Nieuwenhoorn op de goede weg is hadden wij al gemerkt. Dat de ING en K.N.V.B ook voor v.v. Nieuwenhoorn kozen bevestigt dit.

 

Nu kunnen wij meer goed nieuws melden. In Marco Krommenhoek heeft de vrouwen- en meidenafdeling een keeperstrainer van niveau weten te strikken! Marco zal keepende vrouwen en meiden de kneepjes van het vak bijbrengen in seizoen 2020-2021.

Vanwege de grote uitbreiding van het aantal meiden en vrouwenteams zijn wij overigens nog op zoek naar keepers. Met name voor de leeftijdsgroep MO15 (1ste klasse) en de vrouwenteams (3de en 4de klasse) zijn extra keepers gewenst. Wil jij keepen bij vrouwen/meiden of ben je al keeper en wil jij jezelf verder ontwikkelen, kom dan eens langs. Voor meer info mail naar damesvoetbal@nieuwenhoorn.nl