· 

Kenzie Bresser beste Robey speler SV Simonshaven 2019/2020

SV Simonshaven heeft grootse plannen voor komend seizoen. De ambitieuze trainer Peter Hoek heeft, samen met zijn team, een prima organisatie neergezet voor 2020/2021. Zo zijn er bijna twee elftallen aan nieuwe spelers bijgekomen en geniet Peter van de onderlinge en sportieve strijd die kan leiden naar de felbegeerde plaatsen in het eerste elftal. Menig tegenstander is nu al onder de indruk van de voortgang bij de club Simonshaven.

 

Met het jubileum op komst, ligt er wel degelijk de wens om hogerop te kijken. Peter Hoek gaat er in ieder geval alles aan doen om dit heuglijk feit verder in te kleuren.

 

Voordat het seizoen kan gaan starten, wilde men het vorige volledig afsluiten. Wat er nog altijd op de agenda stond, was de verkiezing van beste Robey Speler van het jaar. Unaniem werd er gekozen voor Kenzie Bresser. De speler was enorm verrast en vereerd met de prijs en nam deze met groot genoegen in ontvangst uit handen van benoemde trainer. Foto's: Klaas Landman. Lees ook hier meer (deze week reeds eerder gepubliceerd).