· 

Vv Zuidland tekent kledingcontract met ROBEY.

Persbericht vv Zuidland

 

vv Zuidland heeft met ROBEY een kledingovereenkomst getekend.

 

Iets warmer fraai Slands blauw met slechts kleine accenten oranje en wit in boord en mouw. Na voldoende gesprekken en discussies is het nieuwe thuisshirt van de v.v. Zuidland vastgesteld. Blauwe broek en witte kousen met het blauwe ROBEY klavertje completeren het geheel. Strak blauw zodat de sponsoren er goed naar voren kunnen komen. Voor het uittenue is gekozen voor een mooi volledig zwart tenue met oranje blokken.

Na het nodige voorwerk met name door Cees en Ilona Bevaart werd vanavond het sponsor- en kledingcontract getekend door de partijen in de kantine van de v.v. Zuidland. ROBEY is de aankomende 6 jaar de exclusieve kledingpartner van onze vereniging die in HaCo Sport te Spijkenisse de leverancier heeft. Wij danken leverancier Quick voor de samenwerking de afgelopen 6 jaar.

Ferenc van der Vlies (ROBEY) Hans de Vries (HaCo Sport) en Dave Chong (voorzitter v.v. Zuidland) ondertekenden de contractstukken en konden elkaar feliciteren met de overeenkomst. Cees en Ilona Bevaart zijn de enige 2 die namens de vv Zuidland kleding mogen bestellen bij ROBEY. Voor leden die zelf iets willen bestellen zorgt Haco Sport de aankomende maanden voor een webwinkel via de website van de vereniging. Leden kunnen daar tzt met korting ROBEY kleding aanschaffen.

Snelle levering en bedrukking via HaCo Sport moeten het logistiek proces verder verbeteren. Begin augustus zullen de heren en vrouwenselectie in de eerste kleding te bewonderen zijn.