· 

Hemd van het lijf met BMX Talent Yvette de Waard

Vrijdagmiddag 10 juli was de opname van de 3e aflevering in de serie Hemd van het lijf. In deze LINQ Media televisie- en Sport op Voorne Putten Youtube-serie interviewt en masseert Stefan Krabbendam (Preaz Sportmassage en Sporttherapie Hellevoetsluis) een regionale sporter.

 

In de eerste twee afleveringen kwamen Desney Hoornweg (voetbalkeeper vv Brielle) en Bart van Nunen (marathonatleet Hellevoetsluis) op de massagetafel, vrijdagmiddag was het de beurt aan de jonge, sympathieke BMX-er Yvette de Waard.

 

Yvette vertelde uitgebreid over haar carrière. Er werd terug gekeken op haar ontwikkeling tot nu toe, gesproken over de blessuregevoeligheid van de sport en natuurlijk vooruitgekeken. Na de aankomende schouderoperatie hoopt de talentvolle Yvette haar carrière snel op te pakken en vele successen te behalen.

 

Piet van Beveren (LINQ Media) monteert deze week de opnames en zal de aflevering van de 3e Hemd van het lijf spoedig online zetten. U kunt de uitzending zien op LINQ Media TV én op het Sport op Voorne Putten Youtube kanaal. Uiteraard ontvangt u van ons een seintje zodra de uitzending online is.

Op de foto's van Jack Holten ziet u Yvette, cameraman Piet en Stefan.

Voor meer foto's klik hier.