· 

Ronald van der Graaf in voorbereiding op zwemovertocht IJsselmeer.

TVG Triathleet Ronald van der Graaf wil in augustus het IJsselmeer over zwemmen. Hij bereidt zich momenteel intensief voor. En doet dat door veel trainingskilometers af te leggen en zich wekelijks door Stefan Krabbendam te laten masseren.

 

Zaterdag 11 juli duikt Ronald het Haringvliet in voor een trainingstocht over twintig (20) kilometer. Om 09.00 uur duikt Ronald het water in en hij hoopt na 20 kilometer rond de klok van 16.00 uur de finish te bereiken. We wensen Ronald veel succes!

 

In augustus probeert Ronald het IJsselmeer over te steken. Wij gaan hem volgen!

Na de 20 km zwemtocht in het Haringvliet ter voorbereiding op de oversteek van het IJsselmeer, kan Ronald van der Graaf wel een massage van Stefan Krabbendam gebruiken.