· 

PRC Deltajeugd actief in Dordrecht en Rijswijk.

De Jeugd van PRC Delta nam dit weekend in Dordrecht en Rijswijk deel aan jeugdwedstrijden.

 

In Dordrecht bij gastheer DRC de Mol regende het zaterdag nog tijdens het inrijden, maar het weer klaarde op en de zon brak door.

 

In categorie 3 stonden Collin en Finn namens PRC Delta aan de start. De groep bleef grotendeels bij elkaar. Af en toe een aanvalletje van oa Finn. De eindsprint met nagenoeg de hele groep werd gewonnen door Nederlands Kampioen Tim. Collin werd 10e en Finn 11e.

 

In categorie 4 nam Lotte direct na de start de kop om die pas na 3 rondes af te geven. Jaylinn en Anne reden mooi met de anderen mee en deden hun beurt op kop. Af en toe werd er een klein aanvalletje geplaatst, maar niemand reed door. Jaylinn nam de laatste rondes plaats op de eerste rij om vervolgens na een heel lange sprint 5e te worden. Anne werd daarachter 9e en Lotte sprintte niet mee.

 

Zondag mochten een aantal renners aan de bak in Rijswijk. In categorie 1 moest Noah helaas in de laatste ronde lossen bij de kopgroep van 3 man. Ondanks dat werd Noah 3e!! Gefeliciteerd Noah🥉.


In categorie 2 verschenen Luca en Floris aan de start. Vanaf het begin werd er hard gereden. Floris en Luca konden het tempo niet bij houden. Floris werd 9e en Luca 14e. Knap gedaan mannen
🚴🚴


In categorie 3 verscheen Jay op zijn nieuwe fiets bij de start. Jay heeft goed gereden en eindigde op de 10e plek.


In categorie 4 mocht Xynthia aan bak. Best spannend want Xynthia reed haar alle eerste wedstrijd en dat nog wel op een nieuwe racefiets en met klikschoenen. Zij kwam als 8e over de finish!!! Goed gedaan, Xynthia!

 

EERSTE OVERWINNING VAN PRC DELTA!
In categorie 7 heeft Mark met een mooie eindsprint de wedstrijd gewonnen en de eerste overwinning van het seizoen voor PRC Delta binnen gesleept. Thijs zat ook in de eerste groep. Kevin en Connor konden enkele versnellingen van de groep niet volgen, maar maakten er een mooie onderlinge strijd van. gefeliciteerd Mark
🥳🏆