· 

Hockeyvereniging Spijkenisse presenteert nieuwe shirt.

Met trots presenteert Hockeyvereniging Spijkenisse het nieuwe shirt.

Na een lange voorbereidingsperiode waarbij er gesproken is met verschillende leveranciers, is de keuze gemaakt om een vierjarig contract aan te gaan met Reece Australia voor het leveren van onze nieuwe hockeytenue.

 

Met deze overgang van kledingleverancier stap hockeyvereniging Spijkenisse (HVS) met ingang van het seizoen 2020-2021 tevens af van de kleur bruin in het tenue. De nieuwe kleur is zwart. Het shirt blijft geel met zwarte accenten en het rokje en broekje zal geheel zwart worden en tevens allemaal worden voorzien van het logo van HVS. Ook de sokken hebben we gemoderniseerd en zijn zwart van kleur met gele accenten inclusief het vertrouwde logo van HVS.

 

Daarnaast heeft HVS vier mooie sponsors gevonden, welke de komende vier seizoen verenigingsbreed op het shirt terug te vinden zijn.

Op de voorkant van het shirt staat het logo van Jumbo afgedrukt. HVS is verheugd dat Jumbo zich ook voor de komende vier jaar heeft verbonden aan HVS en naast dat het tweede veld het Jumboveld blijft, staan zij dus ook op de voorzijde van het nieuwe shirt.

Op de achterzijde van het shirt komt het logo terug van Orthodontist Verhoef. Verhoef is sinds een aantal jaar gevestigd in Spijkenisse en ook al eerder verbonden aan HVS als teamsponsor van een aantal D- & C-teams.

Op de linker mouw komt het logo terug van Sport 2000 Spijkenisse. Al jaren onze trouwe verkooppunt van ons tenue en andere hockey-gerelateerde producten. De rechtermouw is voorzien van het logo van Hoortzo. De audicien die samen met u zoekt naar de beste hooroplossing en gevestigd is aan de Raadhuislaan in het centrum van Spijkenisse.

 

Door deze vier prachtige lokale sponsors lopen alle teams er vanaf komend seizoen weer spik-en-span bij. Dank hiervoor!

 

Door deze constructie kan de vereniging alle leden aan het begin van het seizoen gratis een nieuw shirt aanbieden. De maten hebben de leden inmiddels doorgegeven. Voor de leden die in de tussentijd lid zijn geworden en nog geen maat hebben doorgegeven, kunnen dit alsnog doen door een mailtje te sturen naar sponsor@hvspijkenisse.nl met daarbij je naam, team en maat shirt.

 

Een nieuw broekje, rokje en sokken dienen de leden nog zelf aan te schaffen. De broekjes en rokjes zijn vanaf heden verkrijgbaar bij Sport 2000. De sokken zullen medio augustus verkrijgbaar zijn. Hierover wordt iedereen nog geïnformeerd.

 

De regels voor komend seizoen met betrekking tot sponsoring van trainingspakken, tassen of truien zijn gecommuniceerd met de teambegeleiders.

 

#Jumbo Spijkenisse Maaswijk    #Jumbo Groenewoud Spijkenisse    #Jumbo Vlinderveen Spijkenisse    
#Sport 2000 Spijkenisse    #HoortZo    #Ortho Verhoef Spijkenisse    #Reece Australia