· 

Enerverende week voor vv Zuidland.

Wedstrijd voor Opa Arie….

 

Misschien wel een passend einde van de week die natuurlijk in het teken stond van het afscheid van Gilles.

 

Zaterdag werd er een bijzondere wedstrijd gespeeld op het complex. Opa Arie de Boom kreeg een aantal weken geleden het nieuws te horen wat niemand wil krijgen. Een item op zijn bucketlist was dat hij kleindochter Romy nog een keer kon zien voetballen. Opa is een trouw supporter.

 

Als verrassing was vorige week alles al geregeld, maar toen mocht Arie het ziekenhuis i.v.m. complicaties niet verlaten. Maar deze week was het gelukkig wel mogelijk. Een mix van de vrouwen-selectie, oud vrouwen 1 speelsters en vriendinnen van Romy van Vrouwen 5 mocht op een iets verkleind hoofdveld om de doelgebieden te ontzien een erewedstrijd voor opa spelen.

 

 

Arie genoot met volle teugen en ging uiteraard met de meiden op de foto. Het voetbal was niet belangrijk, maar toch hebben we ook een paar fraaie doelpunten gezien van de dames en uiteraard werd aan het slot Romy in stelling gebracht om, oké het duurde even, de 5-5 op het door opa bediende scorebord te zetten.

 

Een hele mooie middag op het complex met dank aan het Bestuur en Jan de Ruiter die het mogelijk hebben gemaakt.

 

Arie hou je haaks!