· 

GHVV'13: voetbal komt dichterbij. Of toch niet?

Het nieuwe seizoen staat echt voor de deur en staat te trappelen om binnen gelaten te worden. Maar dan zal iedereen zich toch aan de regels moeten houden willen wij onze geliefde sport kunnen uit oefenen en naar staan te kijken.

 

De 1e wedstrijd is al geweest op sportpark Guldeland en de eer was aan het nieuwe JO17 - 1.


Een groot compliment aan iedere vrijwilliger die meegeholpen heeft aan het prachtige complex, dat ook de krant heeft gehaald met het feit dat GHVV’13 de 1e duurzame club van Nederland is wat betreft hun accommodatie. De vereniging is trots op deze club met al die fantastische mensen die zich volledig geven aan de club. Hartelijk dank!

 

De start van het nieuwe seizoen is weg gelegd voor de selectie die een trainingsdag afwerkt op zaterdag 1 augustus. Aanvang 10.30 uur.

 

Het voorlopige programma voor de eerste 2 weken:

 

Zaterdag 1 augustus:

·       Trainingsdag selectie van 10.30 uur tot en met 11.45 uur en van 14.00 uur tot en met 15.30 uur.

 

Zaterdag 8 augustus:

·       GHVV'13 1 - Hekelingen 1 aanvang 14.30 uur

·       GHVV'13 2 - Hekelingen 2 aanvang 14.30 uur

 

 

Iedereen is bij GHVV’13 weer van harte welkom op de trainings- en wedstrijddagen. Maar de club vraagt rekening te houden met de COVID-19-regels! Dan kan het (competitie)programma straks gewoon door gaan.