· 

Kevin Inkelaar gaat ook weer aan wedstrijden deelnemen!

Het regionale wielertalent Kevin Inkelaar uit Abbenbroek zou dit kalenderjaar kennis maken met het professionele wielrennen. Hij werd eind 2019 gecontracteerd door de wielerploeg Bahrain McLaren en reed in februari niet onverdienstelijk de meerdaagse in en rond Valencia. Kevin deed veel goed werk voor zijn kopmannen Dylan Theuns, Wout Poels en sprinter Ivan Cortina. Half maart volgde de Covid-19-uitbraak. De wielerwereld kwam ook tot stilstand. Gelukkig kon Kevin in onze mooie omgeving door blijven trainen. Eerst conditie onderhouden, maar vanaf eind mei, toen de landen weer open gingen en de eerste wedstrijden weer ingepland waren, bestond de training uit opbouwen naar wedstrijdfitheid. 

 

Momenteel traint Kevin met een deel van zijn ploeg in de Italiaanse Dolemieten en deelt zo nu en dan prachtige foto's op zijn Instagrampagina. Hoog in de bergen. Onder uitstekende trainingsomstandigheden. Hij geniet met volle teugen van het profbestaan!

 

De eerste wielerwedstrijden zijn al weer georganiseerd. Ook Kevin komt binnenkort aan de start. Van 1 tot 4 augustus rijdt hij in Frankrijk met de ploeg de Route d'Occitanie om vervolgens anderhalve week later de meerdaagse Tour de Wallonie in België te rijden. We wensen Kevin vooral veel plezier toe. Een succesje meekapen naast het werk voor de kopmannen, gunnen we hem natuurlijk ook!

 

Foto's: Dan Rolandus en Jack Holten.