· 

Wie brengt Jean van Heddegem de eerste nederlaag toe?

Jean van Heddegem is na de herstart van de jeu de boulescompetitie bij Jeu de Woeles medogenloos. Hij heerst zowel op de woensdagmiddag als donderdagavond. Als enige speler is Jean ongeslagen.

 

Maar liefst 7 van de 36 spelers bleven woensdagmiddag bij Jeu de Boulersvereniging Jeu de Woeles zonder nederlaag: Ad Leeuwenburg, Aaren van der Aa, Bertus Streefland, Corry van Mourik, Jean van Heddegem, Kristina Geglawy en Wim Kleijn. De winnaar van vorige week, Hans de Brandt won tweemaal, maar verloor een keer met 11-13. Daardoor moest hij de leidende positie in het periodeklassement overdragen aan Jean van Heddegem. Jean gaat met 9 uit 9 aan de leiding voor Hans die eenmaal verloor (8 uit 9). Beide nummers drie in het periodeklassement, Tom Boom en Win Kleijn, hebben al drie nederlagen te pakken.

 

Donderdagavond bleven Jean van Heddegem, Toos Groeneweg en Rob van Leeuwen van de 15 aanwezige spelers als enigen zonder nederlaag. 

Jean van Heddegem heeft na drie speelronden nu alleen de leiding in het periodeklassement. Hij is na 9 wedstrijden ook hier nog zonder nederlaag. Maja Postma staat met twee nederlagen op plek 2, Rob van Leeuwen en Toos Groeneweg nemen met 6 uit 9 de derde plaats in.

 

Foto's: Anneke/Gerard.