· 

Selectie hervat olv de nieuwe trainer Gijs Zwaan de training. Jeugdteams Excelsior Rotterdam naar het Geuzenpark Brielle.

Voorbereiding seizoen 2020/2021 voor A-selectie begonnen. 

Afgelopen zaterdag is de A-selectie begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De mannen van ons vlaggenschip trainden voor het eerst onder toeziend en deskundig oog van de nieuwe hoofdtrainer Gijs Zwaan. Deze ondertekende op deze dag ook meteen zijn contract.

Wij wensen de selectie succes in het komende seizoen.

Jeugdteams Excelsior Rotterdam naar het Geuzenpark.

 

Op zaterdag 8 augustus komen vijf jeugdteams van Excelsior Rotterdam naar het Geuzenpark in Brielle om de degens te kruisen met verschillende vv Brielle jeugdelftallen. Vanaf 10.00 uur ‘s ochtends staan er verschillende oefenwedstrijden op het programma en deze zullen plaatsvinden tot 15.00 uur ‘s middags.

Mede door onze warme banden met de BVO is vv Brielle erin geslaagd om dit voor elkaar te krijgen. Daarom melden zij dit met gepaste trots.

 

Vanaf 14.30 uur staat ook nog het oefenduel VV Brielle - OVV op het programma, dus u heeft genoeg redenen om het Geuzenpark een bezoekje te brengen.

 

Ondanks het feit dat zowel de kantine, als de kleedkamers nog niet toegankelijk zijn, zullen consumpties gewoon verkrijgbaar zijn op het Daan van der Entplein. VV Brielle hoopt u graag te zien op 8 augustus 2020.