· 

Spivo Dames 1 stelt Michiel Tuitel aan u voor.

Spivo Dames 1 stelt Michiel Tuitel aan u voor. Michiel Tuitel vervult volgend seizoen de rol van assistent trainer! Hij trainde het afgelopen seizoen Meiden A1, maar maakt nu de overstap naar Dames 1. 

 

 

Leeftijd:

47 jaar.


Dagelijkse bezigheid:

Ik ben werkzaam als projectleider bij Intermicon B.V. Wij werken veelal in de farmaceutische industrie en Universitair Medische Centra. Ik werk door heel Nederland, België. Wij voeren diverse metingen uit bij de betreffende bedrijven.


Taak in het team:

Assistent trainer.


Volleybalgeschiedenis:

Ik heb vanaf van mijn 7de gevolleybald bij eerst Alexandria'66, dat later is gefuseerd met een deel van RVC Libanon. Wel bekend onder de naam Fusion Rotterdam. Ik heb daar gevolleybald tot mijn 37e. De jeugd doorgelopen tot uiteindelijk heren 1 in de tweede divisie.


Beschrijf jezelf in drie woorden:

Gedreven, fanatiek, controlfreak.


Mooiste volleybal herinnering:

De beker winnen met Alexandria'66. Wij speelden toen 2e klasse en speelden tegen Sliedrecht sport regio divisie. Wonnen met 3-2.


Grootste volleybalblunder:

Onder het net door serveren...