· 

HC Voorne biedt sponsorpakket op maat.

HC Voorne beweegt! Naast aandacht voor het technisch kader en de vernieuwing van de verenigingsaccommodatie, wordt er door de (vernieuwde) sponsorcommissie fanatiek gewerkt aan mooie plannen om enerzijds bestaande sponsoren meer te betrekken bij onze vereniging en anderzijds een aantrekkelijke vereniging te zijn voor potentiële sponsoren. Deze plannen sluiten aan bij de ambitie en toekomst van onze club, waarbij flexibiliteit in combinatie met een goede structuur een belangrijke combinatie blijft. Over deze plannen later meer.

 

Het is geen geheim dat voor onze club inkomsten van sponsoren van groot belang zijn. Met extra inkomsten kunnen wij investeringen doen in beleid en activiteiten en zo mede het voortbestaan van onze vereniging waarborgen. Ook kunnen wij door deze extra inkomsten diverse activiteiten organiseren die het hockey plezier van ons allemaal vergroten.

 

Om de mogelijkheden van sponsoring zichtbaar te maken biedt de vereniging (=sponsorcommissie) verschillende sponsorpakketten. Een sponsor heeft de keuze uit eenmalige sponsoring (bijvoorbeeld voor een bepaald evenement of een eenmalige bijdrage in de vorm van geld of materialen) en/of meerjarige sponsoring.

 

De verschillende mogelijkheden zijn samengevat in een nieuwe sponsorgids. In deze gids stelt HC Voorne zich voor en wordt inzicht gegeven in de sponsorpakketten en financiële bijdrage.

 

Lijkt het u leuk om sponsor te worden of kent u iemand die hier mogelijk interesse in heeft, dan nodigt de sponsorcommissie u graag uit voor een gesprek om de mogelijkheden te bespreken. U kunt contact met de sponsorcommissie opnemen via sponsorcommissie@hcvoorne.nl

 

Schroom ook niet om de gids met anderen binnen uw netwerk te delen. Daar is hij immers voor. Samen werkt de sponsorcommissie aan de ambities van de club.

 

Open de link naar de sponsorgids hier.