· 

Toerclub Voorne Putten maakt promotiefilmpje.

Op maandag 13 juli j.l. heeft Toerclub Voorne Putten (TCVP) een promotiefilmpje gemaakt bij de verenigingBekijk hier het filmpje.

 

In een eerder stadium had TCVP (Ron Robesin en Gert Kleinherenbrink) voor de gemeente Nissewaard een “75 jaar vrijheid”-route gemaakt. De gemeente Nissewaard wil deze route met nog wat andere routes in een boekje zetten.

 

Om dit en Nissewaard in het algemeen te promoten, wilden de gemeente graag een filmpje maken waarin TCVP bij naam genoemd mocht worden. Dit geeft de vereniging wellicht weer wat extra aandacht en mogelijk daaruit voortvloeiend hopelijk ook nieuwe leden. Met dank aan Gert Kleinherenbrink, Ton Hamoen en Dick Weda welke bereid waren om hieraan deel te nemen.

 

TCVP is de toerfietsclub bij uitstek welke zeer actief is in het organiseren van diverse toertochten. Toerfietsen is een vorm van vrije tijdsbesteding, waarbij het sportieve en het recreatieve karakter de boventoon voeren. Het wedstrijdelement ontbreekt. Plezier en ontspanning staan voorop, maar ook de persoonlijke uitdaging maakt er onderdeel van uit.

Voor de één telt het aantal afgelegde kilometers, voor een ander is de zwaarte van het parcours een uitdaging. Genieten van de natuur, de mooiste plekken ontdekken. Individueel of samen met anderen.

 

Toerfietsen is niet leeftijdsgebonden. Jong en oud kunnen deze sport beoefenen. Om het voor iedereen mogelijk te maken om mee te fietsen is er bij TCVP gekozen voor verschillende groepen met verschillende snelheden en afstanden. TCVP’s motto is: "Samen uit, samen thuis". Er moet tijd zijn voor een praatje en een blik op de omgeving.


Fietsen is een gezonde bezigheid en weinig blessure gevoelig.

Met uitzondering van de AvondFiets4Daagse zijn de door de vereniging georganiseerde  toertochten bestemd en bedoeld voor deelnemers op een racefiets of ATB/MTB.