· 

Bertus Streefland en Jean van Heddegem leiders in de periodestand bij Jeu de Woeles.

De leden van Jeu de Boulesvereniging Jeu de Woeles weten langzaamaan alle schroom van zich af te gooien en de weg naar de vereniging weer te vinden. Corona of niet. Wel volgens protocol (al is het soms moeilijk).

 

Op woensdagmiddag 29 juli kwamen 33 spelers naar de Woelhoek om met elkaar de jeu de boulesstrijd aan te gaan. Ad Leeuwenburg, Bertus Streefland, Gerard van Bavel en Jaap Looy bleven in de drie wedstrijdronden zonder nederlaag. Leider in de periodestand, Jean van Heddegem, beet drie keer in het stof en moest zijn tegenstanders dit keer feliciteren. Jean is dus na drie ongeslagen weken nader tot de orde geroepen. 

Het zal u niet verbazen dat Jean hierdoor zijn leidende positie heeft over moeten dragen. In de periodestand is Bertus Streefland nu aan de leiding gekomen. Bertus won 8 van zijn 9 wedstrijden. Tweede in de stand is nu Aren van der Aa. Aren won 7 van de 9 wedstrijden. Hans de Brandt en Jean van Heddegem staan met 9 uit 12 op de gedeelde derde plaats.  

 

Op donderdagavond 30 juli kwamen zestien spelers in actie. Ad Leeuwenburg, Gerda Oosterbroek-Frijters en Rob Swaep bleven als enigen zonder nederlaag.

In het periodeklassement gaat Jean van Heddegem nog steeds aan de leiding ondanks zijn eerste twee nederlagen jl donderdag. Dat komt ook omdat Maja Postma één keer de tegenstanders moest feliciteren. Jean heeft nu 10 overwinningen uit 12 wedstrijden behaald. Maja Postma heeft een overwinning minder, Rob van Leeuwen twee.