· 

Spivo Dames 1 stelt Ineke 't Hart aan ons voor.

Last but not least stelt Spivo Dames 1 Ineke 't Hart aan ons voor. Al jarenlang is zij de assistent coach en de moeder van het team. Ze is een verbindende factor en vooral op emotioneel en sociaal vlak heel belangrijk voor het team. En ook nog het vermelden waard is Frans, haar man, die altijd voor de video opnames zorgt. 💙

 

Leeftijd:

Ik ben 59 jaar.


Dagelijkse bezigheid:

Al 20 jaar verzorg ik de salarissen van het personeel in het onderwijs. Ik doe dit met veel plezier en vind het leuk dat ik veel contact heb met medewerkers.


Taak in het team:

Ik ben assistent coach. Een beetje de mama van het team en zorg dat de bidons gevuld zijn tijdens de wedstrijden.


Volleybalgeschiedenis:

Ik heb zelf 25 jaar gevolleybald, waarvan de laatste 10 jaar met een vaste groep meiden. We hebben derde divisie gespeeld. In het huidige dames 1 zie ik veel terug in wat ik zelf heb meegemaakt als volleybalster. Vooral het plezier, het ondernemen van activiteiten met elkaar en de gezelligheid.


Beschrijf jezelf in drie woorden:

Fanatiek, eerlijk, humoristisch.


Mooiste volleybal herinnering:

De leukste herinnering met mijn eigen team was dat we in de file stonden naar een wedstrijd. Toen gingen we ons omkleden in de auto en deden we onze warming-up tussen de auto's door.


Grootste volleybalblunder:

Ik heb niet echt een blunder maar elke keer als ik ging serveren, trok ik mijn been op.