· 

3e plaats Rosanne Boere NK Golf -18 jaar.

Rosanne Boere heeft het podium gehaald tijdens het Nederlands Kampioenschap Golfen tot 18 jaar. Onder liefdevolle begeleiding van haar vader liep Rosanne donderdag een ronde par en vandaag -1 op Golfbaan Stippelberg. Het was tot de laatste slag spannend. Uiteindelijk werd Rosanne 3e!

 

Slechts de ochtendsessies werden gespeeld. Het middagprogramma werd vanwege de weersomstandigheden geannuleerd.

 

Rosanne reageerde opgetogen op haar Facebookpagina: "Yes, ik ben 3e geworden op het NK18 op golfbaan Stippelberg. Gisteren een ronde par gelopen, en vandaag -1!!!. Super blij met dit resultaat en we speelden 1 ronde, de middag was afgelast ivm de hitte. Het was tot het einde zeer spannend. Mooie leerzame dagen samen met mijn vader😘🏌️"

Bron foto's: Facebookpagina Rosanne Boere.