· 

Prima verlopen Golfweek bij Golfbaan/Golfclub Kleiburg.

Van zaterdag 8 tot en met zaterdag 15 augustus werd bij Golfbaan/Golfclub Kleiburg de Golfweek georganiseerd. Met de nodige maatregelen in acht nemend, kon dit jaarlijkse evenement toch door gaan! Het waren 8 topdagen, het was een topweek, uitstekend georganiseerd! De organisatie werd zaterdag na afloop in de bloemen gezet.


Zaterdag 8 augustus 2020 waren Bart Bouman, Carlo Eijkels, René van der Schaft en Mario van Oosten de eerste dagwinnaars van de Vopak Ambrose Scramble. Met 52 stableford punten. Gefeliciteerd heren!


Ook zondag 9 augustus tropische temperaturen. De Hugo Lens Optiek Nassau Challenge Grail was een prooi voor Marius Lens & Twan Basset. Gefeliciteerd heren!


Maandag 10 augustus weer tropische temperaturen tijdens de Xtra Materieel Kleiburg Golfweek Bokaal. Het goede weer blijft de hele golfweek aan. Winnaars van deze dag met 42 stablefordpunten: Rainco van Egmond en Jan Stuker.


Dinsdag 11 augustus al weer de vierde dag in de tropische Golfweek van Golfbaan/Golfclub Kleiburg. De winnaars van de RS Golf Caland Trofee zijn vandaag Yannick Enting en Jesse Fok met 75 punten.


Woensdag 12 augustus was weer een zeer warme dag. Gelukkig kwamen ook vandaag, de leden van de Golfweekcommissie regelmatig langs met koud water! De winnaars van de Merwelands Shipyard Rotterdam Mixed Greensome: Krien van Beek en Leo Langendoen met 43 stableford punten. Gefeliciteerd met jullie mooie golftas!


Donderdag 13 augustus alweer de 6e dag van de warme Golfbaan/Golfclub Kleiburg Golfweek.

 

Corry en Henk Boogaard zijn met 48 stableford punten de overtuigende winnaars geworden van de Van de Heine & van Oosten Chapman Classic.

 

 

 

De Beat the Pro (Derrick Ingram) winnaar was Cees de Werker.


Op dag 7 van de Golfweek Golfbaan/Golfclub Kleiburg werd gespeeld om de KRVE Staaldiep Bokaal. Brigitta de Lang won met 66 slagen de 18 holes wedstrijd, Jose Houben de 2x 18 holes met 132 slagen. Beide dames, van harte gefeliciteerd.


Zaterdag 15 augustus is met de Keiretsu Europe Golfweek Mallemolen de Golfbaan/Golfclub Kleburg Golfweek 2020 officieel afgesloten. Winnaars van de dag waren Leon van Dijk, Frank Keereweer, Robin Hoogenboom en Geert van den Berg (niet op de foto). Heren gefeliciteerd!