· 

Eerste seniorenwedstrijd op sportcomplex Guldeland een feit.

Zaterdag 8 augustus bij GHVV'13.

 

Toen ik ‘s morgens wakker werd dacht ik ...oei het zal een hete dag worden voor iedereen en vooral voor de voetballers.

 

Rond 10.00 uur reed ik naar Geervliet om er rond kwart voor elf aan te komen op de grote parkeerplaats die ons cluppie ter beschikking heeft op sportcomplex Guldeland.

 

Toen ik het terrein op kwam lopen, gingen de jongens van de JO17 er alweer naar huis na gedane arbeid van de training, want die zagen hun wedstrijd op het laatste moment afgelast.

 

De selectie van het 1e en 3e elftal stapten net het veld op om ook de spieren los te gooien met een uurtje trainen. Ook de selectie zag hun wedstrijd niet door gaan vanwege de hitte die er was.


Ook de mannen van het 7e elftal trotseerden de hitte en gingen ook een uurtje zweten om daarna weer het verloren vocht in te halen.

 

We hebben ter elfder ure nog een wedstrijd voor het 2e weten te regelen en met dank aan Pelikaan die bereid was om vanuit Zwijndrecht naar ons complex te komen.
Nadat we de scheidsrechter opgevangen had en ook Pelikaan gearriveerd was, konden we beginnen aan de allereerste seniorenwedstrijd op Guldeland.
Afgesproken werd dat de 1e helft 45 minuten zou duren met een drinkpauze, de rust iets langer zou duren dan normaal en de 2e helft werd er bekeken hoe de spelers zich hielden.

De wedstrijd op zich was een leuke sportieve wedstrijd met af en toe leuke acties en voor beide doelen mogelijkheden om tot scoren te komen. Dit deden de mannen uit Zwijndrecht iets beter zodat de in de hoofdklasse uitkomende mannen van Pelikaan met de winst naar huis gingen. Al deed de uitslag er niet echt toe ...het was vooral bezig zijn en ritme opdoen voor de competitie .

Na de wedstrijd lekker napraten over de wedstrijd en natuurlijk hoe mooi dit complex eigenlijk wel is.

 

Rond 4 uur stapte ik weer in mijn auto om naar huis te rijden en zeker ook met een trots gevoel dat ik ook lid ben van een mooie club.

Iedereen een fijne zondag.

 

Een trots GHVV’13-lid.