· 

vv Brielle Jeugd en begeleiders genieten na van leuke ontmoeting met de Excelsior Rotterdam Jeugd.

We konden eindelijk weer voetballen na vanaf maart 2020 niet in competitief verband te hebben gespeeld. De kop is eraf en dat tegen een mooie tegenstander. Excelsior Rotterdam was met vijf BVO-teams naar ons mooie complex afgereisd.

 

Met een geweldig team vrijwilligers liet VV Brielle zien, dat ondanks corona, legionella en 35 graden Celsius het onmogelijke mogelijk is gemaakt. Complimenten aan de mensen die de catering, kleedkamers, scheidsrechters, commissiekamer bezetting en kleding en materiaal ondanks een gesloten complex mogelijk hebben gemaakt. En ook de tennis en de atletiek bedankt voor het beschikbaar stellen van hun accommodatie.

 

Ook spelers, begeleiders en trainers hadden hun beste beentje voorgezet en ondanks vakantie en dat sommige spelers nog niet getraind hadden en ook sinds maart niet meer gespeeld hebben bedankt voor de mooie wedstrijden. Deze met als resultaat een winstpartij, een gelijkspel en drie nederlagen. Ontzettend bedankt voor de geslaagde jeugddag.

 

In zijn openingsspeech benadrukte erevoorzitter Arij Landman nogmaals hoe belangrijk onze jeugdafdeling is voor onze vereniging.

 

Nogmaals dank aan alle medewerkers voor deze geslaagde dag en het visitekaartje dat wij als VV Brielle hebben achtergelaten.