· 

Leden van FC Vlotbrug bedanken Jan Brongers voor zijn jarenlange inzet!

Jan Brongers, wie kent hem niet? Hij is een icoon van FC Vlotbrug! Al sinds de beginjaren van de club is hij betrokken bij het reilen en zeilen van de gezelligste club van Hellevoetsluis. Zonder hem was het nooit zo sfeervol geworden aan het Schelpenpad.

 

Jan zorgde dat alles op voorraad was en heeft echt ontzettend lang op zaterdagmorgen de jeugd en hun ouders voorzien van hun hapje en drankje.

Altijd vrolijk, altijd positief en altijd in voor een gezellig praatje. Jan gaf je het gevoel dat je welkom was!

 

Door zijn jarenlange inzet bij Vlotbrug is hij daar ook al een tijdje Lid van Verdienste en Erelid. Volkomen verdiend!

Aan het onverwachte eind van het vorige seizoen door Covid-19 kreeg het bestuur van Jan de boodschap dat hij in het nieuwe seizoen graag een stapje terug zou doen en ging stoppen op zaterdagmorgen. Dat bericht maakte veel reacties los binnen de vereniging. Door de Covid-19 maatregelen kan men nu niet afscheid van hem nemen op de manier die hij zou verdienen. Spontaan werd een inzamelingsactie georganiseerd door de leden en dus kon Jan thuis, namens het bestuur en de leden van de vereniging, een goed gevulde enveloppe met inhoud worden overhandigd, waarvan hij samen met zijn Ineke iets leuks kan doen. Jan Brongers toonde zich blij verrast en dankbaar voor dit gebaar.

 

Jan is nu dus door iedereen bedankt voor zijn betrouwbare inzet. Vlotbrug gaat hem heel erg gaan missen, maar gunt hem zijn vrije zaterdagen! Een tijdperk wordt afgesloten; een nieuw hoofdstuk begint…. 

 

Met vriendelijke groeten,

 

Maarten Fonkert.

Voorzitter FC Vlotbrug.