· 

Voorbereiding FC Vlotbrug Jeugdafdeling.

De zomervakantie is nog in volle gang maar bij FC Vlotbrug wordt al hard gewerkt aan de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. De vereniging informeerde de leden over de seizoenstart.

 

JO19 t/m JO13
Voor de JO19, JO17, JO15 en JO13 en MO13 starten de wedstrijden op zaterdag 29 augustus. De trainingen voor deze teams starten in de week van 17 augustus volgens het schema in bijgaande link https://www.fcvlotbrug.nl/trainingsschema/.
De start is wel onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de trainers, een aantal trainers geniet namelijk nog van een welverdiende vakantie. Via de groepsapp wordt gecommuniceerd over wanneer de teams starten.

 

JO11 tm JO8
Voor de JO11, JO9 en JO8 starten de wedstrijden op zaterdag 5 september. De trainingen voor deze teams starten in de week van 24 augustus volgens het schema in bijgaande link https://www.fcvlotbrug.nl/trainingsschema/.
De start is wel onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de trainers, een aantal trainers geniet namelijk nog van een welverdiende vakantie. Via de groepsapp wordt gecommuniceerd over wanneer de teams starten.

 

Indeling
FC Vlotbrug is al een heel eind met de teamindeling maar helaas is deze nog niet helemaal definitief. Uiteraard zal er tijdig gecommuniceerd worden bij welk team de kinderen verwacht worden bij de eerste wedstrijden.

 

Kaboutervoetbal
Vanaf het nieuwe seizoen start FC Vlotbrug ook met kaboutervoetbal voor de allerjongsten! Ben je 4 of 5 jaar oud, dan kun je vanaf woensdag 2 september van 17.00 - 18.00 uur bij FC Vlotbrug komen trainen? Aanmelden kan via kaboutervoetbal@fcvlotbrug.nl

 

COVID19-ontwikkeling
Bovenstaande is uiteraard onder voorbehoud van mogelijke toekomstige ontwikkelingen ten aanzien van COVID19. Uiteraard worden bij FC Vlotbrug alle geldende richtlijnen in dit kader opgevolgd. Gelukkig heeft iedereen zich hier de afgelopen maanden goed aan gehouden. De vereniging heeft dan ook alle vertrouwen in het nieuwe seizoen.