· 

Week 6 zomercompetitie Jeu de Woeles.

Bij Jeu de Woeles ging woensdag het hitteprotocol in en werd vanwege de tropische temperaturen de wedstrijdmiddag afgelast.

 

Zestien spelers kwamen donderdagavond naar de banen van Jeu de Boulesvereniging Jeu de Woeles. Zij speelden weer drie ronden voor de zomercompetitie.

 

Bas Bravenboer (13-6, 13-4, 13-7) en Jaap Looy (13-8, 13-12, 13-7) bleven als enige spelers zonder nederlaag, al scheelde het bij Jaap in zijn tweede partij van de avond niet veel.

 

Na zes avonden gaat Jean van Heddegem nog steeds aan de leiding in het algemeen klassement. Jean leed donderdagavond wel één nederlaag (13-6, 13-1, 7-13), maar met 15 keer winst uit 18 wedstrijden, is hij vooralsnog onbetwist de leider.

Bas Bravenboer bleef donderdag dus ongeslagen en verkleinde zijn achterstand op Jean. Bas won tot nu toe 11 van zijn 15 wedstrijden (speelde 1 speelronde minder) en staat op de tweede plaats. Rob Swaep is nu derde met 13 uit 18, gevolgd door Maja Postman (donderdagavond afwezig) en Jaap Looy met beiden 10 uit 15.