· 

#24hrsprcdelta

 

Zaterdagochtend vertrokken 4 teams voor een 24 uursevenement bij PRC Delta. De teams: Tazo, PRC Delta (Leon, Vincent, Rik, Chris, Cees en Sebastiaan) en 2x TVS. Alle teams hebben telkens 2 actieve renners op het PRC Deltaparcours. De andere renners kunnen dan rusten. Ook in de nacht wordt er door gefietst. Diverse tentjes staan langs het parcours zodat de renners kunnen slapen. Onder toeziend oog van de jury worden de tijden en juiste wissels in de gaten gehouden.

Ook voor de toeschouwers was er een speciale looproute uitgezet (i.v.m. Corona).

 

 

Om 09.00 uur vanochtend kwamen de renners over de streep. Na 24 uur racen is het eindresultaat:

1e plek team Tazo met 802 ronden.
2e plek team TVSa met 790 ronden
3e plek team PRC Delta met 761 ronden
4e plek team TVSb met 749 ronden.

 

Het was een geslaagd evenement en iedereen heeft de finishlijn gehaald. Over het gehele evenement heeft er maar 1 iemand een lekke band gekregen. Door team Delta is er gemiddeld 36 km/ph gefietst. Zij hebben individueel net of bijna 300km gefietst met hooguit 1,5 uur slaap.
Mannen diep respect voor jullie!!! De sfeer zat er goed in!! Hopelijk tot volgende jaar!!

 

 

#24hrsprcdelta