· 

HVS Dames 1 verslaat 2e klasser Ypenburg Dames 1.

Zondag hebben de HVS Dames 1 een eerste oefenwedstrijd gespeeld tegen Ypenburg Dames 1 (2e klasse). Op 2 spelers na waren de HVS Dames compleet.

 

De wedstrijd begon redelijk gelijk op. Het bleef een lange tijd 0-0. Er kwamen kansen voor de Spijkenisser ploeg die niet benut werden.

Aan het begin van het 2e kwart van de wedstrijd kreeg Jillian een grote kans door goed doorzetten van Jessie. Helaas ging de bal naast. Enkele minuten later maakte Jillian haar misser goed door met een mooie backhand uit een onmogelijke hoek de 0-1 te scoren. Even later vlak voor rust kreeg onze keepster, Demi, een 1 op 1. Die ze op spectaculaire wijze toch uit het doel weet te houden. Ze weerhoudt de 1-1.

 

Met 0-1 voorsprong gingen de HVS Dames de rust in. Iedereen oververhit van het veld af en het veld kon weer gesproeid worden. In de 2e helft werd er niet meer gescoord. DE HVS Dames 1 won dus deze wedstrijd met 0-1 en gaat met een goed gevoel verder. Het team heeft goede dingen laten zien, maar er zijn ook zeker nog punten waar aan gewerkt moet worden.