· 

Laatste Zomeravond Hockeyavond bij HVS.

Volgende week is de laatste week van de schoolvakantie en gaan alle HVS-teams (hockeyvereniging Spijkenisse) weer met training beginnen om zich voor te bereiden op de competitiestart. Dat betekent dat er ook weer een einde komt aan de leuke Zomeravondhockey avonden.

 

Hockeyvereniging Spijkenisse (HVS) heeft dit jaar kunnen genieten van droog weer tijdens alle Zomeravondhockey-avonden. Met name de eerste twee avonden waren zeer druk bezocht, wat resulteerde in twee goed gevulde velden en een goed gevuld terras. Hierna, mede doordat veel leden met vakantie waren en het zeer warme weer, was het wat rustiger.

 

Vanavond is dan de laatste Zomeravondhockey van de zomer. Het weer is ideaal voor zowel het veld als het terras, dus de vereniging hoopt dat veel leden de stick weer uit de tas gaan halen om vanavond weer lekker een balletje te slaan met elkaar.

Er staat een lekker verkoelend windje en de zon zal zich lekker laten zien. Perfect weer om te ballen of voor een drankje op het gezellige terras en de vakantie te bespreken.

 

Trommel een aantal teammaatjes op, of kom lekker alleen. Neem een vriend of vriendin mee of je buurman of buurvrouw (denk wel aan een bitje en scheenbeschermers!). Wil je alleen kijken dan kan dat ook op ons terras.

Het is een gezellige informele avond waarbij jong en oud vanuit alle teams samen het veld op kunnen om lekker een balletje te slaan. Jongste Jeugdleden zijn natuurlijk ook welkom, maar wel onder toezicht/ begeleiding van een ouder.

 

 

Sportpark Groenewoud gaat weer om 19:30 uur open.