· 

Jeu de Woeles speelt enthousiast de zomer door....

Jeu de Woeles heeft weer een nieuwe ronde afgewerkt in de zomercompetitie van deze mooie jeu de boulesvereniging.

 

Op woensdagmiddag kwamen dertig spelers in actie voor een nieuwe speelronde. De kop van het tussenklassement (Aren van der Aa, Jean van Heddegem en Wim Kleijn) wist de drie speelronden winnend af te sluiten. Ook Ria Kleijn bleef ongeslagen.

 

In het algemeen klassement blijft de stand ongewijzigd. Aren van der Aa heeft het hoogste winstpercentage (80 / 12 uit 15), gevolgd door Jean van Heddegem (78 / 14 uit 18) en Wim Klein (72 / 13 uit 18). Beste dame in het algemeen klassement is Roza van der Slot. Zij won 11 van de 18 wedstrijden en heeft een winstpercentage van 61%. Ze staat daarmee op de 9e plaats.

 

Negentien spelers kwamen donderdagavond naar de banen in de Woelhoek Hellevoetsluis/Nieuwenhoorn. Ad van Leeuwenburg, opnieuw Jean van Heddegem en Wendy van Yperen bleven deze week zonder nederlaag.

 

In het algemeen klassement heeft Jean van Heddegem een grote voorsprong op de rest. Met een winstpercentage van 85,7 (18 uit 21) leidt Jean soeverein voor Rob Swaep (72,2 / 13 uit 18), Maja Postma (66,7 / 12 uit 18) en Ad Leeuwenburg (66,7 / 12 uit 18).

 

Zaterdag 22 augustus werd er een intern mix toernooi georganiseerd. Liefst vier ronden kwamen de 28 spelers vier spelronden in actie. Ria Kleijn had haar goede vorm van woensdagmiddag vastgehouden en won alle ronden met een positieve gamescore van plus 43. Ria eindigde daarmede op de eerste plaats. Corneel Post-de Hoog bleef eveneens ongeslagen, maar had een gamescore van plus 28 waardoor ze tweede werd. De derde plaats was voor Ad Leeuwenburg. Hij won drie wedstrijden met een positieve score van 30.