· 

Eredivisie Heren Tennis toch gespeeld

Ook dit seizoen zal de LTC Spijkenisseformatie van Captain Stefan Weeda en Maurice Sluiter uitkomen in de Eredivisie van het Tennis. Vanwege alle ontwikkelingen door de Corona, vindt de Eredivisie dit jaar dus nu pas plaats en zullen er ook geen play offs gespeeld worden. Derhalve kan de ploeg dan ook niet degraderen, en lijkt ook in de volgende voorjaarscompetitie Eredivisetennis verzekerd voor de Spijkenissers.

 

 

Deelnemende teams:

* Lewabo Huisman Groep (Beneden Leeuwen)

Voor dit team kunnen uitkomen: Thiemo de Bakker, Jesper de Jong, Justin Eleveld, Stefan Wauters (Bel), Joran Vliegen(Bel), Sander Gillé (Bel) Aloys van Baal, Remko de Rijke en Pedro Mol

Gille en Vliegen speelden Gisteren nog Kwartfinale in de US open

 

* Heerhugowaard (Heerhugowaard

Spelers: Bart de Gier, Dax Donders, Jeroen van der Ven, Jake Mak, Remco Pondman.

 

* Naaldwijk (Naaldwijk)

Spelers: Arko Zoutendijk, Matwe Middelkoop, Roy de Valk, Jelle Sels, Gijs Brouwer (Nederlands Kampioen 2020) Max Houkes, Jay Zwinkels, Kevin Boelhouwer, Frank Jonker, Stephan Gerritsen, Tim van der Horst, Marcus Hilpert

 

* FDJ Advocaten/ Leimonias (Den Haag)

Spelers: Tim van Rijthoven, Ryan Nijboer, Bart Stevens, Lodewijk Weststrate, Colin van Beem , Yannick Ebbinghaus, Lennert van der Linden, Bas van der Valk, Michel van der Goes, Jeroen Benard.

 

* Suthwalda/ Sportverlichting.com (Zuidwolde)

Spelers: Boy Westerhof, Niels Visker, Tim van Terheijden, Erik Dallinga, Jarno Jans, Sander Jans, Floris Killian.

 

* Muller bouw/ De Pettelaer (Den Bosch)

Spelers: Jesse Timmermans, Gijs Akkerman, Rene Lindenbergh, Rik Muller, Sander Jong, Guus Oerlemans, Joost de Wildt, Peter Lucassen.

 

* Nieuwerkerk (Nieuwerkerk)

Spelers: Yoran Verschoor, Bart van den Berg, Guy den Heijer, Jeroen Camfferman, Stephan Frantzen, Alban Meuffels, Peter Torebko, Tom Moonen, Patrick Speelman.

 

Zoals te zien hebben de meeste teams meerdere spelers opgegeven en dus is t wekelijks af te wachten wie er zullen spelen.

Met wie spelen de Spijkenissers dan, vraagt u zich wellicht af? Komt ie: 

 

* Life & Finance LTC (Spijkenisse)

Spelers: Stefan Weeda. Matthew Pierot, Jannick Lupescu, Glenn Smits. Boy Vergeer, Thorsten Sollie. Men hoopt echter deze competitie ook een beroep te kunnen doen op Raemon Sluiter! Zou leuk zijn als hij voor het team in actie zou komen. Het ligt niet bepaald voor de hand dat het zal gebeuren maar wellicht zal Sluiter toch een wedstrijd in actie moeten komen als een van de anderen onverhoopt niet kan spelen.

 

Speelschema:

 

Zondag 13 september: Life & Finance/LTC - Heerhugowaard

 

Zondag 20 september:  Suthwalda Sportverlichting.com - Life & Finance/LTC

 

Zondag 27 september: Life & Finance/LTC - De Pettelaer

 

Zondag 4 oktober: Nieuwerkerk - Life& Finance/LTC

 

Zondag 11 oktober: FDJ Advocaten/Leimonias - Life & Finance/LTC

 

Zondag 18 oktober: Life & Finance/LTC- Naaldwijk

 

Zondag 25 oktober: Lewabo Huisman groep -  Life & Finance/LTC

 

Op het oog dus een ongunstig speelschema met de verste en op papier zwaarst lijkende tegenstanders (kijkend naar vorig jaar) allemaal uit en de onbekende tegenstanders thuis. Het team hoopt, ondanks het feut dat er niet voor play offs gespeeld wordt, en met in acht neming van de geldende beperkingen, dat er toch publiek naar deze ongetwijfeld spannende tenniswedstrijden zal komen kijken.