· 

Jean van Heddegem heer en meester bij Jeu de Woeles.

Bij jeu de boulesvereniging Jeu de Woeles werd er deze week zowel op woensdag als donderdag weer gespeeld. Het wekelijkse overzicht leest u hieronder.

 

Woensdagmiddaggroep:

Maar een lage opkomst bij Jeu de Woeles op woensdagmiddag. Tweeëntwintig leden wisten de weg naar de banen te vinden. Frans Wiersma, Hans Leijendekker, Jean van Heddegem en Roza van der Slot bleven de drie competitieronden zonder nederlaag. In het algemeen klassement neemt Jean van Heddegem de eerste plaats in (winstpercentage van 81) vóór Aaren van der Aa (72%, leed woensdag twee nederlagen), Wim Kleijn (67%) en Roza van der Slot (67%).

 

Donderdagavondgroep:

Zeventien leden kwamen op de regenachtige donderdag naar De Woelhoek. Het bleef helaas niet droog waardoor er maar twee competitieronden werden gespeeld. Ad Leeuwenburg, Henny Swemmer en Jean van Heddegem bleven als enigen zonder nederlaag. In het algemeen klassement van de zomercompetitie gaat Jean van Heddegem ook op donderdagavond met een winstpercentage van 87 ruim aan de leiding voor Rob Swaep (72,2%) en Ad van Leeuwenburg (70%). Maja Postma is op plek vier de eerste dame (65%).