· 

Vooruitblik Heren KNVB bekerwedstrijden.

De volgende bekerwedstrijden staan vanmiddag op het programma:

 

Vlotbrug tegen Rotterdam United.

De gasten hebben hun accommodatie in de achtertuin van Blijdorp liggen en speelden de afgelopen 3 seizoenen in de 4e klasse. Het komende seizoen treden ze aan in de 4e klasse F.

Afgelopen seizoen stond Rotterdam 2e in 4e klasse E met 12 punten afstand van Victoria '04 dat gewoon slapend kampioen zou worden. Vlotbrug hoopt komende seizoen in de 3e klasse C een beter seizoen te draaien dan het afgelopen seizoen. Toen de coronacrisis de competitie beëindigde stond Vlotbrug onder de streep.

 

Rockanje ontvangt HWD

Het Witte Dorp uit Overschie, dat haar accommodatie aan het Delfshavense Schie heeft liggen, komt met haar zaterdagteam uit in de 4e klasse F. Afgelopen seizoen eindigde HWD op een 11e plek in de 4e klasse F. Rockanje was bezig met een strijd om het kampioenschap met OHVV in de 4e klasse I.

 

Herkingen'55 ontvangt GHVV'13.

Herkingen'55 hoeft geen introductie. Iedereen die de 4e klasse van Goeree-Overflakkee volgt (4e klasse I), kent ook Herkingen '55.

GHVV '13 komt komende seizoen uit in de 3e klasse C.

 

OHVV ontvangt Schoonhoven.

Schoonhoven is een stabiele 3e klasser. En voor OHVV direct de ideale krachtmeeting om te testen of ze ook mee kunnen in de 3e klasse van de zaterdagcompetitie. Komende seizoen dan wel eerst echt kampioen worden van de 4e klasse I.

 

Nieuwenhoorn ontvangt Hellevoetsluis.

De wedstrijd hoeft weinig introductie. Nieuwenhoorn gaat in de 1e klasse B spelen en Hellevoetsluis speelt in de 2e klasse D. Door (een gelukkige?) loting treffen beide clubs alsnog elkaar. De laatste ontmoeting afgelopen seizoen was in Nieuwenhoorn. Toen werd het 5-1, terwijl ook de winst het seizoen daarvoor groot was: 4-1. In datzelfde seizoen won Hellevoetsluis thuis met 2-1 van Nieuwenhoorn. Eilands Glory tegen Eilands Trots begint om 14:30 uur en word door ons natuurlijk live gevolgd. 

 

Abbenbroek ontvangt HOV/DJCSR.

De gasten gaan komende seizoen beginnen aan hun 2e seizoen op de zaterdag. Op de zondag speelde de ploeg de laatste seizoenen voornamelijk in de 3e klasse. Hun eerste jaar op de zaterdag was niet echt om naar huis te schrijven. Het team stond bij staken van de competitie op de 12e plek.

Abbenbroek gaat komende seizoen uitkomen in de 4e klasse I en treft dan niet de ploegen uit Nissewaard, maar OHVV, Rockanje, Zwartewaal en teams van Goeree-Overflakkee.

 

OVV ontvangt Overmaas.

Overmaas is een 4e klasser en heeft Feyenoord als buurman. Hun eerste 4 seizoenen op de zaterdag speelden de mannen in de 4e klasse. Ook aankomend seizoen zullen de mannen van Overmaas aantreden in de 4e klasse. OVV probeert al een aantal jaar om de 3e klasse te verruilen voor de 2e klasse. Gaat dat dit seizoen eindelijk lukken? 

 

Egelantier Boys ontvangt Zuidland.

De Egelantier Boys zijn een vaste klant in de 4e klasse van de zaterdagcompetitie en zullen dit seizoen aantreden in de 4e klasse H met onder verenigingen uit de Nissewaard. Zuidland zit dan wel in de 3e klasse, maar wil graag weer terug naar de 2e klasse. Vandaag in Charlois begint deze wedstrijd om 14:30 uur.

 

SDV ontvangt Zwartewaal.

De mannen uit Kralingen hebben een vast contract voor de 4e klasse. Kan Zwartewaal goed beginnen aan het seizoen of is het bekeravontuur al over voor het begint?

 

Botlek ontvangt Stellendam.

Deze wedstrijd is afgelast in verband met corona bij een aantal selectiespelers van Stellendam.

 

Vierpolders ontvangt OFB.

OFB is geen hoogvlieger in de 4e klasse. Vierpolders wil zelf een beter seizoen gaan draaien en wil graag.

 

Excelsior R ontvangt Hekelingen.

Afgelopen seizoen werd het 3-0 in Hekelingen. Beide teams speelden in dezelfde 4e klasse. Dus wat kan het vandaag in Rotterdam worden? De wedstrijd begint om 15:00 uur.

 

Simonshaven ontvangt DVO'32.

De 3e klasser uit Vlaardingen is geen onbekende op Voorne-Putten. Zowel afgelopen seizoen als aankomend seizoen speelt DVO’32 weer in dezelfde 3e klasse als veel Voorne-Puttenverenigingen.

Simonshaven zal geen makkelijke middag krijgen want DVO '32 speelt de afgelopen jaren voornamelijk in de top 5 van de hun 3e klasse.

 

SCO'63 ontvangt NOCKralingen.

NOCKralingen is net als SCO'63 een vaste 4e klasser. Beide kunnen vandaag klein stapje maken naar de 1e ronde als ze winnen. Wie gaat dat lukken?

 

ONA ontvangt Rozenburg.

ONA zal aankomende seizoen beginnen aan haar eerste seizoen in de 1e klasse van de zondagcompetitie. De afgelopen seizoenen waren ze actief in de 2e klasse. Wat kan Rozenburg in Gouda doen? De wedstrijd begint om 17:00 uur.