· 

Vooruitblik Dames KNVB bekerwedstrijden.

De volgende bekerwedstrijden staan vandaag op het programma:

 

Zuidland ontvangt ’s Gravenzande.

De dames uit ’s Gravenzande spelen in de 3e klasse en zijn zeker geen onbekende voor de Zuidlandse dames. Vorig seizoen troffen beide clubs elkaar ook en toen werd het 4-0 in Zuidland. In seizoen 2018/2019 speelden beide teams in de 2e klasse B. Toen werd het 4-0 in Zuidland en 3-9 in ’s Gravenzande. In seizoen 2017/2018 troffen beide teams elkaar in de nacompetitie en toen werd het 3-0 in Zuidland. Voor Zuidland lijkt het dus een makkelijke middag te worden.

 

Rozenburg  ontvangt Den Hoorn VR2.

Beide teams spelen in de 4e klasse en zijn dus op papier gelijkwaardig op dat punt. Wie kan er vandaag die punten pakken? De wedstrijd begint om 12:00 uur op Sportpark West in Rozenburg.

 

DERBY – Botlek ontvangt Rockanje .

Daar waar Botlek in de 5e klasse speelt, speelt Rockanje in de 4e klasse. Beide teams willen vandaag de punten pakken om zo goed te beginnen in de beker. In Spijkenisse op Sportpark De Brug beginnen de dames om 14:30 uur.

 

Sparta ontvangt Nieuwenhoorn. 

Beide teams spelen in de 3e klasse. Nieuwenhoorn begint aan haar avontuur in het damesvoetbal met een wedstrijd tegen een bekende van het herenteams. Want Sparta en Nieuwenhoorn waren 2 seizoen geleden nog flink in strijd voor het kampioenschap. Kunnen de dames ook een spannende strijd van maken? Je kan dat zien vanaf 14:45 uur op Nieuw Terbregge in Rotterdam.

 

HPSV ontvangt Hekelingen.

De Haagse Politie Sport Vereniging, waar de letters HPSV voor staan, spelen net als de Hekelingense dames in de 4e klasse. Wat kunnen de dames uit Hekelingen uitrichten in Den Haag? De wedstrijd begint al om 10:00 uur.

 

MVV '27  VR2 ontvangt GHVV'13. 

Een 5e klasser tegen een 4e klasser. Heeft GHVV '13 voordeel omdat ze klasse hoger speelt? Om 11:00 begint de wedstrijd in Maasland.