· 

Geen toeschouwers bij Spivo.

Met pijn in het hart heeft het Spivo bestuur besloten om tijdens thuiswedstrijden voorlopig geen toeschouwers toe te laten in de sporthal. 

 

Zoals bekend is de 1,5 meter maatregel, naast het aantal zitplaatsen, ook van toepassing op looproutes. In de huidige situatie is het niet mogelijk om daar aan te kunnen voldoen. Het bestuur is er zich van bewust dat de meningen over deze beslissing verdeeld zullen zijn. Het zijn echter nog steeds onzekere tijden voor (zaal)sporten. Samen kunnen we het risico verkleinen dat de competitie weer stilgelegd moet worden. De vereniging is voor een deel verantwoordelijk voor de veiligheid én gezondheid van de spelende leden en gasten. Het bestuur wil iedereen dan ook de gelegenheid geven om op een zo veilig mogelijke manier te kunnen sporten.  

 

 

We snappen dat het voor ouders van jonge kinderen en gastverenigingen vervelend kan zijn, maar we gaan er vanuit dat begrip voor de situatie, de zelfredzaamheid zal vergroten. Loungecafé Blijf is tijdens de wedstrijddagen geopend en de wedstrijden kunnen in beperkte mate vanuit die ruimte worden bekeken. Ook zijn we op zoek naar andere mogelijkheden om de wedstrijden te volgen. Er moet daarbij gedacht worden aan het streamen via social media zoals Instagram en Facebook.