Ronald Brons Hoofd Opleidingen vv Nieuwenhoorn.

Het bestuur van v.v. Nieuwenhoorn is blij om te melden dat met ingang van het nieuwe seizoen een Hoofd Opleidingen is aangesteld. Een investering waarmee Nieuwenhoorn verder bouwt aan de ingezette kwaliteitsimpuls van de jeugdopleiding voor de komende jaren.

Met de aanstelling van Ronald Brons bevestigt v.v. Nieuwenhoorn haar ambitie om de jeugdopleiding te brengen naar het niveau van de regionale jeugdopleiding van weleer met als doel de doorstroom naar de seniorenselectie te verbeteren. Bijna alle selectieteams binnen de jeugdteams spelen momenteel in de hoofdklasse en het streven is dat dit op dat niveau minimaal de standaard moet worden. De opdracht aan Ronald is echter breder en bestrijkt de gehele jeugd van Nieuwenhoorn met als doel dat uit elke speler of speelster het beeste gehaald kan worden.

Ronald Brons heeft zijn ervaring opgedaan in soortgelijke functies bij o.a. DRL, Barendrecht, OSV Oud-Beijerland, Vlotbrug en de KNVB. Ronald heeft inmiddels al de nodige voorbereidingen getroffen, werkt nauw samen met de jeugdcommissie en heeft met de hoofdtrainers kennisgemaakt.

We wensen Ronald veel succes met onze jeugdafdeling!