· 

HVS Dames 1 neemt afscheid van Vera, Fleur en Kim.

Zondag hennen de HVS Dames 1 officieel afscheid genomen van 3 toppers: Vera, Fleur en Kim. Ze hebben voor het laatst met ons mee gehockeyd tijdens een vriendschappelijk potje tegen Tempo'34 dames 1.

 

HVS Dames 1 begon de eerste helft van de wedstrijd erg goed; het eerste doelpunt werd er mooi vanaf de kop ingeslagen door Kim. De andere 4 doelpunten volgden rap en werden gemaakt door Annika, Jessie, Jill en Megan. Door goed werk van de keepers Demi en Vera is de 0 behouden en eindigde de eerste helft met een erg mooie stand: 5-0.

De volgende twee kwarten zijn er ondanks goed spel geen nieuwe doelpunten gevallen en is de wedstrijd geëindigd met een mooie 5-0.

 

Om Vera, Kim en Fleur nog een laatste keer te bedanken, heeft het team ze verrast met een mooi bloemetje en een door onze coach Harry zelfgemaakte collage waarin foto's van de spelers te zien waren gedurende hun hele hockeycarrière.

Na de wedstrijd hebben De HVS Dames 1 de dag leuk afgesloten door met z’n allen pizza te eten op de club; samen met HVS Dames 2!

 

Vera, Fleur en Kim heel erg bedankt voor de plezier en felheid die jullie elke zondag meenamen. We gaan jullie missen  (foto: HVS).