· 

2e ronde KNVB bekervoetbal Dames.

De voetbal dames mogen vandaag hun 2e bekerwedstrijd spelen. Dit zijn de wedstrijden van vandaag zaterdag 5 september 2020.

 

10.30 uur Hekelingen tegen Voorschoten '97.

Hekelingen en Voorschoten waren vorige week flink op dreef. Daar waar Hekelingen met 1-6 won, won Voorschoten met 7-3. Gaan er vandaag ook zoveel doelpunten vallen tussen deze twee 4e klassers? Of is al het kruid vorige week al verschoten? De dames trappen al om 10:30 uur af. 

 

12.00 uur Rockanje tegen Ter Leede VR3.

Afgelopen maandag verloren de Rockanje Dames met 1-5 van SC Botlek. Toch opvallend omdat de Botlek Dames een klasse lager spelen dan de dames uit Rockanje. De gasten van vandaag kwamen zelf thuis niet verder dan 0-0 tegen Bernardus. Kunnen de dames vandaag wel winnen van Ter Leede VR3? Of is na vandaag de beker droom totaal verloren?

 

12.15 uur GHVV'13 tegen CWO VR2

Met een 3-7 overwinning bij MVV'27 VR2 is het vandaag de 5e klasser CWO VR2 dat op bezoek komt. Zij wonnen hun eerste wedstrijd met 3-0 van De Jonge Spartaan VR2. Beide teams hebben dus 3 punten en willen vandaag nogmaals de 3 punten pakken. Dus een leuke wedstrijd. Voordat de heren spelen op Guldeland kunt u al genieten van de GHVV '13 dames.

 

15:30 uur Nieuwenhoorn tegen Zuidland

Afgelast, wegens gebrek aan speelsters bij Nieuwenhoorn verplichte quarantaine.

 

16.45 uur CKC tegen Rozenburg.

Rozenburg begon thuis goed met een 9-0 overwinning. CKC had met 0-15 tegen Melissant ook geen lastige wedstrijd. Vandaag tegen elkaar kan er dus of veel gescoord worden of we krijgen een saaie wedstrijd. Op de Giraffestraat 71 gaat het om 16:45 uur gebeuren.