· 

Nico van Dijke weekwinnaar bij Jeu de Woeles.

Jeu de boulesvereniging Jeu de Woeles is de laatste maand van de Zomercompetitie ingegaan. De strijd om de eer en roem van de Zomercompetitie gaat op woensdagmiddag en donderdagavond fanatiek door. 

 

Maja Postma, Nico van Dijke en Tom Boom waren op woensdagmiddag de grote winnaars. Ze bleven als enigen van de 28 spelers zonder nederlaag. In het algemeen klassement gaat Jean van Heddegem (woensdag afwezig) met een winstpercentage van 81 fier aan de leiding. Zijn concurrenten Aren van der Aa en Hans Leijendekker leden 1 nederlaag en volgen nu met 71, respectievelijk 63%. Hans wordt daarbij vergezeld door Wim Kleijn en Roza van der Slot die hetzelfde winstpercentage hebben.

 

Op een drukke donderdagavond kwamen 24 spelers in actie. Nico van Dijke had zijn woensdagvorm meegenomen en bleef ook op donderdag zonder nederlaag. Jaap Looy en Ad Leeuwenburg waren de twee andere spelers die hun drie wedstrijden winnend afsloten. In het algemeen klassement van de donderdagavond gaat Jean van Heddegem met een winstpercentage van 87 ook daar nog aan de leiding vóór Ad Leeuwenburg (73,9) en Jaap Looy (65,2). Beste dame is Toos Groeneweg. Zij staat op plek 4 met een winstpercentage van 57,7.