· 

Nederlaag voor HVS Dames 1 na gelijkopgaande strijd.

Vandaag is de competitie van start gegaan met een wedstrijd tegen Ommoord dames 1.

 

Met een goeie voorbereiding en mindset begonnen wij aan de wedstrijd. We stonden sterk en de positionering was juist. Ommoord bood erg goeie tegenstand, maar wij waren de boven liggende partij. Veel kansen creëerden wij echter niet, afgezien van de 4 strafcorners. Deze eindigde helaas niet in een doelpunt.

 

Na 3 erg goed gespeelde kwarten waar aan beide kanten geen doelpunt was gevallen begonnen we aan het laatste kwart. Nog steeds met de juiste mindset en de wil om te winnen. Het mocht helaas niet baten, 5 minuten voor het eind viel er een doelpunt tegen. De laatste minuten hebben we nog erg hard geknokt om de stand wederom gelijk te krijgen, maar helaas is dit niet gelukt. De wedstrijd werd afgefloten met een stand van 0-1.

 

Het is erg zuur dat na het harde werk en erg goeie spel wij de eerste competitie wedstrijd op het laatste moment verloren hebben. We zijn ons er wel van bewust dat het net zo goed andersom had kunnen zijn en gaan er volgende keer weer tegen aan!

 

 

Volgende week gaan we weer hard aan de slag tijdens het trainen om ons goed voor te bereiden voor de volgende competitie wedstrijd zondag tegen Pijnacker dames 1.