· 

Dames bekerronde 3

Westlandia VR2 tegen Hekelingen. Met 4 punten op zak zal het een zware middag worden want Voorschoten'97 heeft ook 4 punten. Wat kunnen de dames van Hekelingen tegen wat lijkt de makkelijkste tegenstander? Om 12:30 start deze wedstrijd.

 

Sparta tegen Zuidland en 's-Gravenzande tegen Nieuwenhoorn. Sparta heeft uit 2 wedstrijden 6 punten behaald, Zuidland 3 uit 1 wedstrijd, Nieuwenhoorn 0 uit 1 wedstrijd en 's-Gravenzande 0 uit 2 wedstrijden. Voor Zuidland zal vandaag een lastige middag kunnen worden als de Dames van Sparta hun kruit nog niet verschoten hebben. Ze hebben al 20 keer gescoord. Zuidland won haar eerste wedstrijd ook ruim, met 10-2, dus het kan vandaag een doelpunten feest worden in Rotterdam.

Nieuwenhoorn kan vandaag in 's-Gravenzande haar eerste punten pakken. De volgende ronde halen wordt toch lastig. Maar goed wie weet wat de dames vandaag en maandag, als er thuis nog gespeeld tegen Zuidland, nog doen om iedereen te verrassen? Zuidland begint om 14:45 en Nieuwenhoorn om 12:45.

 

Rozenburg tegen Melissant. Rozenburg kan vandaag nog 3 punten pakken tegen Melissant. Melissant heeft nog geen punt gepakt en het zal dus voor Rozenburg geen lastige klus worden vandaag. De dames trappen om 12:00 af.

 

Rockanje tegen Bernardus en Ter Leede VR3 tegen Botlek. De teams hebben allemaal nog maar 1 wedstrijd gespeeld en spelen vandaag pas hun 2e wedstrijd. Botlek heeft 3 punten behaald en wil vandaag en aanstaande donderdag dat ook nog 2 keer doen. Vandaag eerste bij Ter Leede VR3 om 14:30. Rockanje verloor van Botlek haar eerste wedstrijd en zal vandaag tegen Bernardus willen winnen. De dames van Rockanje beginnen om 12:00.

 

GHVV '13 tegen De Jonge Spartaan VR2. Met 2 maal winst is het bekeravontuur goed begonnen en is het zelfs mogelijk dat de Dames 1 en Heren 1 beide door gaan naar de volgende ronde. Vandaag zal tegen het puntloze De Jonge Spartaan gespeeld worden en als de dames net zo spelen als de afgelopen 2 wedstrijden hoeven ze zich nergens druk om te maken. Om 10:45 trappen de dames af op Guldeland.