· 

Uitnodiging Kick Off JOGG gemeente Westvoorne!

Stichting PUSH en de gemeente Westvoorne nodigen u uit voor de Kick Off van JOGG gemeente Westvoorne op 25 september op het terrein van VV Rockanje. We starten om 10:30 uur met een openingspraatje van wethouder Jorriena de Jongh, zilveren medaille winnares op de Olympische Spelen Nicole Beukers en JOGG regisseur Patrick Csanyi. Tevens wordt het officiële JOGG bord overhandigd, het officiële startschot van dit geweldige initiatief!

 

 

 

 

Sinds 1 januari 2020 is de gemeente officieel JOGG gemeente geworden. Helaas vanwege de situatie rondom COVID-19 hebben wij de Kick Off, welke gepland stond in maart, moeten opschuiven. Dat neemt niet weg dat wij hier uitgebreid bij stil gaan staan.

 

Westvoorne wil een gemeente zijn waarin een gezonde leefstijl voor kinderen en jongeren de normaalste zaak van de wereld is. Daarom zijn wij sinds 1 januari 2020 een JOGG-gemeente. JOGG staat voor gezonde jeugd, gezonde toekomst. Dit betekent dat we als gemeente samen met o.a. scholen, bedrijven, kinderen én hun ouders de jeugd gezonder willen maken. We willen de plekken waar kinderen veel komen gezonder maken. Zodat ze thuis, op school of op hun sportvereniging meer bewegen en gezonder eten.

 

Tijdens deze Kick Off zullen de kinderen uit de groepen 7 van 4 basisscholen eerst de Daily Mile lopen, vervolgens nemen zij deel aan verschillende beweeg en gezondheidsworkshops.

 

Uiteraard hebben wij in de organisatie rekening gehouden met de maatregelen die belangrijk zijn rondom COVID-19.

 

Wij nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn op deze unieke dag. Wilt u ons laten weten of u aanwezig bent tijdens het openingsmoment of als u interesse heeft om te komen kijken tijdens het hoofdprogramma? Voor vragen en het melden van uw aanwezigheid kunt u mailen naar JOGG regisseur Patrick Csanyi via p.csanyi@stichting-push.nl.

 

Hopelijk zien wij u 25 september 2020!

 

Met sportieve groet,


Patrick Csanyi, Buurtcoach / JOGG regisseur - Stichting PUSH

Laura Klaris, Beleidsmedewerker Sport & Recreatie - Gemeente Westvoorne

Vincent van Oudheusden, Medewerker Sport & Bewegen - Gemeente Westvoorne