· 

Heren bekerronde 3

OHVV ontvangt Zinkwegse Boys.

Met de missie en de hoop start OHVV deze middag in Oudenhoorn de laatste ronde van de bekerpoulefase. De missie is zelf winnen van de gasten en de hoop is dat Schoonhoven punten laat liggen in De Leeuwenkuil. OHVV kan tevreden terug kijken op de eerste 2 wedstrijden. Thuis gelijk gespeeld (3-3) tegen 3e klasser Schoonhoven en gewonnen (2-5) in de Leeuwenkuil. Geen slecht begin van het (beker)seizoen. Kan OHVV vandaag tegen Zinkwegse Boys, die wederom in de 4e klasse H ingedeeld zijn, winnen? Beide wedstrijden beginnen in deze poule vandaag om 14:30.

 

Kethel Spaland ontvangt Abbenbroek.

De zwaarste klus misschien wel van deze poulefase voor Abbenbroek. Tegen 3e klasser Kethel Spaland. De gastheren gaan graag op en neer tussen de 2e en de 3e klasse en zullen dus voor de 4e klasser Abbenbroek een zware kluif worden. Beide teams hebben hun ander 2 wedstrijden gewonnen, dus wie wint gaat door vandaag. De wedstrijd in Schiedam begint om 14:30.

 

Hekelingen ontvangt Victoria'04.

De twee 4e klassers zullen vandaag onderling uitvechten wie er doorgaat naar volgende ronde. Voor Hekelingen is alleen een winst goed. Victoria'04 mag alleen niet verliezen. Dus een leuke pot voetbal in Hekelingen vanaf 14:30.

 

Goudswaardse Boys ontvangt Vlotbrug.

In deze poule houden de clubs graag van om elkaar na te doen. De nummer 1 en 2 hebben 4 punten en de nummer 3 en 4 hebben er 1. De eerste wedstrijden werden met 2-1 en 1-2 beklonken en vorige week werd het op beide velden 1-1. Vandaag mag Vlotbrug met haar 4 punten naar Goudswaardse Boys die maar 1 punt heeft. Het gaat leuk middagje worden in deze groep want aan het eind van de middag kan alles en iedereen ook gelijk staan. Voor Vlotbrug is het belangrijk om zelf met meer te winnen dan WFB dat doet. Want anders mogen ze nog een beslissingswedstrijd spelen. Vlotbrug begint in Goudswaard om 14:30 haar wedstrijd; WFB speelt om 15:00 in Rotterdam tegen Rotterdam United.

 

Nieuwenhoorn tegen Strijen en Full Speed tegen Hellevoetsluis.

Nieuwenhoorn en Hellevoetsluis hebben allebei 4 punten en Full Speed heeft er 3. Nieuwenhoorn heeft aan 1 punt genoeg voor de volgende ronde, zonder af te wachten wat het resultaat in Delft wordt. De wedstrijd van Nieuwenhoorn zal om 14:30 beginnen. Om 17:00 zal de wedstrijd in Delft tussen Full Speed en Hellevoetsluis beginnen. Hellevoetsluis heeft aan een gelijkspel genoeg voor de volgende ronde. 

 

DERBY - Zuidland tegen Zwartewaal.

Daar waar Zuidland met 6 punten staat en 0 tegendoelpunten staat Zwartewaal met 3 punten. Zuidland kan de volgende ronde niet meer missen. Al kan Zwartewaal misschien Zuidland deze middag verrassen. Om 14:30 trappen beide ploegen af in Zuidland.

 

SCO '63 ontvangt Maense.

Voor beide teams is dit meer een oefenduel dan een bekerduel want beide teams kunnen de volgende ronden niet meer halen. In Spijkenisse beginnen de ploegen om 14:30.

 

Vierpolders tegen CKC.

Wie had gedacht dat de 3 klasser Vierpolders na 2 wedstrijden op 0 punten zou staan? Vandaag tegen de laatste 4e klasser en die heeft met 6 punten nu de beste papieren. Kan Vierpolders nog een verrassing veroorzaken in deze groep? Of zal CKC moeiteloos de volgende ronde kunnen bereiken? Om 14:30 trappen beide wedstrijden af. 

 

DERBY - Rockanje tegen OVV.

OVV kwam vorige week niet veder dan 70 minuten voetballen. Op haar website lezen we dat de mannen van HWD na een rode kaart voor een speler het onderling en met de leidsman aan de stok kregen. Hoe dit verder gaat is op dit moment nog niet bekend. Vandaag gaan de OVV-heren zich focussen op de laatste groepswedstrijd en dat is in en tegen Rockanje. Rockanje heeft 1 punt behaald en OVV 3 punten. Rockanje heeft bij winst nog een klein kansje. Maar OVV heeft momenteel de beste papieren van de 2 teams. Om 14:30 op sportpark Drenkeling begint deze derby en wij als Sport op Voorne-Putten zijn er live erbij. 

 

Botlek tegen AGE-GGK.

Botlek en GOZ hebben 3 punten uit de eerste 2 wedstrijden gehaald, AGE-GGK heeft 3 punten uit haar eerste wedstrijd gehaald en mag aanstaande dinsdag nog naar Stellendam, die nog geen punten heeft behaald. Voor Botlek is het zaak om te winnen en dan is dinsdag afwachten.

 

GHVV 13 tegen MSV '71.

GHVV '13 heeft vanmiddag maar 1 opdracht en dat is minimaal 1 punt halen om door te kunnen bekeren. Mochten de gasten uit Maassluis overhoop weten te winnen dan gaan zij door in de beker. Dus het kan zomaar op Guldeland spannend worden vanmiddag.

 

Rozenburg tegen Vitesse Delft.

Rozenburg heeft nog een kleine kans om de volgende ronde te halen. Dan moet er wel gewonnen worden van Vitesse Delft en moet morgenmiddag HMSH niet met heel grote cijfers van ONA winnen. Dus de opdracht is simpel; de uitvoering zal lastiger zijn. Wat kan Rozenburg vandaag thuis doen?

 

Simonshaven tegen VOB.

Voor Simonshaven is het beker seizoen al weer over. Voor Voetbal Op Bouw is het ook vrijwel zeker de laatste laatste bekerwedstrijd van dit jaar. Kunnen beide teams er nog wel een leuke wedstrijd maken vanmiddag in Simonshaven?

 

Excelsior'20 tegen Brielle.

De eerste 2 wedstrijden zijn door vv Brielle ruim gewonnen. De 3e wedstrijd is niet heel spannend meer. Brielle is al door naar de volgende bekerronde. Wie samen met Brielle mee gaat naar de volgende ronde, zal als deze wedstrijd begint al bekend zijn, want DBGC en Binnenmaas spelen om 14:30. Brielle zal zelf in Schiedam pas om 17:00 starten.