· 

Jean van Heddegem lijkt de winnaar van de Jeu de Woeles Zomercompetitie te worden.

Ook deze week weer op twee dagen wedstrijden voor de Zomercompetitie bij Jeu de Woeles.

 

Op woensdagmiddag kwamen 26 spelers naar de accommodatie in de Woelhoek (Hellevoetsluis/Nieuwenhoorn) om drie ronden te spelen en te strijden voor de dagprijzen. Bas Bravenboer, Eelke Bruinsma, Jaap Looy, Joke Verschuur, Jouke Post, Nico van Dijke en Wim Kleijn bleven zonder nederlaag.

In het algemeen klassement gaat Jean van Heddegem nog steeds fier aan de leiding. Hem lijkt de overwinning van de woensdaggroep niet meer te kunnen ontgaan.

 

Op donderdag avond bleven Johan de Vries en Lydia Buitenhuis als enige van de 22 deelnemers zonder nederlaag in de drie competitieronden. In het algemeen klassement gaat ook hier Jean van Heddegem vermoedelijk niet meer bedreigd worden voordat de Zomercompetitie eind september afsluit.