· 

BV Voorne M20 wint zeer overtuigend van Sportiff Company Grasshoppers.

Afgelopen zaterdag 12 september 2020 was eindelijk de eerste wedstrijd voor BV Voorne M20! Sinds maart konden het team natuurlijk niet meer spelen. Maar na de meivakantie werd er weer lekker buiten getraind en dat hebben we ook in de zomervakantie gedaan. En dat was duidelijk te merken!

 

Vanaf het begin begon Voorne sterk met een driekwart veld zone press verdediging waar Grasshoppers al meteen moeite mee had. Pas in de 5e minuut van de eerste periode kwam er een score van de Katwijkers. Voorne bleef strak verdedigen en daardoor was er veel balverlies waarvan Voorne profiteerde. Voorne ging de rust in met een ruime voorsprong van 47-19!

 

Na de rust heeft Voorne nog wel eens de neiging om in te zakken, gelukkig was dit niet het geval en konden ze de sterke verdediging vasthouden. Grasshoppers probeerde nog in de vierde periode terug te komen met een full-court press verdediging maar ook daar kwamen we doorheen.

Voorne won de wedstrijd met 89-39!!

 

Top scorers: Calvin Phernambucq 28, Maurice de Best 21 en Ivo Stip 19.

 

BV Voorne M20 bestaat dit seizoen uit:

Jamai v. Munster, Max v. Hattem, Reuben Teichmann, Calvin Phernambucq, Lanzo Klee, Ivo Stip, Maurice de Best, Bart Hordijk, Maarten v.d. Merwe, Melvin Etomovic, Niels v.d. Merwe, Hugo Elzinga(bs), Samuel Jongkoen, Gaven Bezemer.

 

Coach: Mirjam Bakkes en Ass. Coach Ebelina Dijkhuis.