· 

Overzicht 1e speelronde van de dames.

Ook de Damesteams beginnen zaterdag 19 september aan hun competitie. Een overzicht van de eerste speelronde voor de regionale teams.

 

2e klasse B

15.00 uur IFC tegen Zuidland.

Voor Zuidland was het afgebroken seizoen en niet een om over naar huis te schrijven. De dames hopen dit seizoen beter te presteren. Ze beginnen de competitie tegen een bekende tegenstander. Wat kunnen de dames in Hendrik Ido Ambacht doen tegen IFC?  

 

3e Klasse G

Bij Nieuwenhoorn zijn alle wedstrijden afgelast in verband met COVID-19 meldingen binnen de club. Vooralsnog is de wedstrijd van de dames thuis tegen SSS VR3 verplaatst naar zaterdag 17 oktober a.s..

 

4e Klasse D

Hekelingen is vrij.

 

4e klasse F

Flakkee tegen Rockanje.

Rockanje hoopt dat het in de competitie beter gaat dan in de beker. Om 9:45 uur treedt het team al aan tegen Flakkee. In deze klasse zitten veel  Voorne-Putten damesteams dus het kan nog leuk worden voor onze regio dames. Zo heb je vandaag ook Hekelingen VR2 tegen Zuidland VR3 op het programma staan.

 

5e klasse F

Botlek tegen DVO'32. Botlek wil graag promoveren naar de 4e klasse want dan kan het zich aan sluiten bij de grote groep Voorne-Putten teams. Een mooie doelstelling, maar dan moeten ze beter spelen dan afgelopen seizoen. De dames beginnen vandaag om 14:30 uur tegen DVO'32. Wie weet dat onze man ter plaatse (Marco) ook een blik op deze wedstrijd kan werpen en daarover verslag kan doen.